Od klasika blagog okusa pa sve do voćnih noviteta – u međuvremenu je proizvedeno oko 30 čistih, prirodnih Biotta sokova od voća i povrća. Već više od pedeset godina u našem pogonu na Bodenskom jezeru proizvodimo sokove cijeđene od neposredno ubranog voća ili povrća vrhunske eko kvalitete. Povrće od kojeg se rade sokovi potječe većinom iz lokalnih poljoprivrednih gospodarstava koja se bave ekološkim uzgojem. Pažljivo odabrani sastojci najprije moraju proći kvalitetu kontrole, a tek se tada prenose u proizvodni pogon gdje se s puno ljubavi detaljno, ručno obrađuju.

Povratak na početak

Biotta Classic

Biotta Classic: Sve je počelo s mrkvom…

Biotta Classic: Sve je počelo s mrkvom…

1957. godine se počeo prodavati prvi Biotta sok od mrkve. Već tada je vrijedilo pravilo da se najbolje eko mrkve iz kantonaThurgau moraju direktno pretočiti u bocu, bez ikakvih umjetnih dodataka, jednostavno iz prirode. Tijekom godina je proširena ponuda Biotta sokova, tako smo se okušali i u proizvodnji voćnih sokova, miješanih voćno-povrtnih sokova, te na kraju i u dodavanju posebnih sastojaka poput aronije ili crne mrkve. Pri razvoju naših proizvoda nikad se ne vodimo pomodnim trendovima, već isključivo željama i potrebama naših kupaca. Na taj je način nastala bogata paleta Biotta Classic sokova.
Koji je vaš omiljeni Biotta sok?

Povratak na početak

Biotta Pur

Biotta PUR: 100 % Matični sok – samo najbolje iz prirode

Biotta PUR vam nudi čistu snagu prirode. U 250 mililitarskim bočicama se nalaze isključivo sokovi dobiveni cijeđenjem neposredno ubranih plodova, bez ikakvih oplemenjivanja ili dodanih sladila.
PUR sokovi se mogu konzumirati samostalno ili kao dodatak žitaricama ili desertima. S PUR sokovima želimo svim Biotta kupcima pružiti mogućnost miješanja visoko vrijednih Biotta sastojaka prema vlastitom ukusu.

Povratak na početak

Bio Energy

Biotta Bio-Energy Prirodna alternativa

Biotta Bio-Energy Prirodna alternativa

Osjećate popodnevni umor ili ste jednostavno premoreni? Svatko ima razdoblja u kojima mu jednostavno ništa ne polazi za rukom.
I nama je poznat taj osjećaj te smo upravo iz tog razloga proizveli Biottu Bio-Energy, eko voćni napitak s prirodnim kofeinom koji je u cijelosti dobiven iz voća.
Biotta Energy Drink će vas ispuniti svojim voćnim okusom i prirodnim sastojcima. Napitak ne sadrži dodatna sladila te je 100% prirodan.

Povratak na početak

Biotta Wellness Tjedan

Biotta Wellness Tjedan

Biotta Wellness Tjedan

Već dugo planirate promjenu vaših prehrambenih navika? Želite pročistiti vaše tijelo ili jednostavno se samo malo odmoriti i opustiti? Postoje brojni razlozi za Biotta Wellness Tjedan. Zbog bilo kojeg da se odlučite za «Tjedan» uživanja u sokovima, Biotta Wellness Tjedan paket vam nudi sve u praktičnoj kutiji.

Ovaj su paket još 1992. godine razvili nutricionisti pod vodstvom Biotta istraživačkog tima. Pomoću jedanaest čistih prirodnih voćnih i povrtnih sokova, tijelo će se rasteretiti, a vi ćete osjetiti ponovnu lakoću postojanja. Pritom ne treba prakticirati rigorozan režim prehrane, već samo kratkoročno odricanje od nezdrave hrane.

Wellness Tjedan paket je proizveden prema kriterijima prehrambene filozofije i kao takav se održao sve do današnjih dana. Već preko 20 godina je Wellness Tjedan «tjedan» soka u Švicarskoj.

Što se točno nalazi u paketu?

  • 11 direktno cijeđenih, prirodno čistih ekoloških sokova
  • 1 pakiranje sjemenki lana iz ekološkog uzgoja
  • 1 pakiranje biljnih čajeva iz ekološkog uzgoja (posebna mješavina osam visokovrijednih biljaka)

vodič s uputama za tjedan dana koji uključuje i brojne savjete i trikove za uspješno provođenje Biotta Wellness Tjedna.


Iskoristite predah od svega za vaš novi početak. Vaš najpouzdaniji partner u tome će vam biti Biotta Wellness Tjedan paket.

Biotta Wellness Tjedan paket možete kupiti kod nas (info@pretti.hr) i naših partnera.

Povratak na početak